Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La CALACULTURA convoca el II Premi Nit de Poesia

01 . Abr, 2011 a les 12:51
per gfigueres a La notícia del dia
2153 reproduccions
L'Associació CALACULTURA, de L'Ametlla de Mar,  convoca el II Premi Nit de Poesia al carrer, amb el propòsit de donar a conèixer les diverses veus poètiques, en el marc d'una celebració oberta, lúdica i mediterrània.

Els autors podran concursar amb un poema o conjunt de poemes, escrits en català, de tema lliure, inèdits, d'una extensió aproximada de 100 versos, mecanografiats en fulls DIN-A4 a doble espai i per una sola cara. En qualsevol cas, si es tracta d'un conjunt de poemes, el treball haurà de tenir una cohesió temàtica. Els treballs han d'anar signats amb pseudònim i acompanyats d'un sobre tancat, a l'exterior del qual es posarà el títol del treball i el pseudònim, i a l'interior figurarà el nom de l'autor/a, la població i el telèfon de contacte, i una declaració signada manifestant que el text presentat és inèdit. Les obres s'hauran d'enviar, per quintuplicat i per correu postal, a: CALACULTURA, Premi de Poesia, Apartat 79, CAT-43860 L'Ametlla de Mar. El termini d'admissió es tancarà el dia 20 de maig del 2011. No es tornarà cap treball.

"Després de l'èxit de la primera edició, i amb la col·laboració de l'Ajuntament, s'ha pogut convocar aquesta segona edició del Premi Nit de Poesia. Des de la CALACULTURA es vol portar la poesia al carrer, apropar aquest gènere a la població fugint dels espais tancats clàssics", ha explicat Dani Boquera, tècnic de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.


El treball guanyador, premiat amb 500 euros, podrà publicar-se al Facebook de la CALACULTURA i a la revista local. A les bases del concurs també es remarca que si es publica l'obra quanyadora en qualsevol altre mitjà o s'inclou en un llibre del propi autor/a o col·lectiu, haurà de fer-se constar que ha rebut el Premi Nit de Poesia al carrer del 2011, de l'Associació CALACULTURA, de l'Ametlla de Mar.

El jurat estarà format per Joan Rebull, Vicent Llorca, Pilar Casanova, Sílvia Berbís i Joan Callau, provinents de diferents àmbits de l'art, la cultura, l'ensenyament i el periodisme del Territori.

L'anunci del veredicte i el lliurament del premi tindran lloc la nit del 18 de juny del 2011, en un acte públic del qual encara s'estan ultimant els detalls. Recordem que el guanyador de l'any passat, en la primera edició, va ser Julián Arribas amb l'obra Brot i Branca.


respostes a "La CALACULTURA convoca el II Premi Nit de Poesi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 744,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 23
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007