Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Jornada de portes obertes a la SCER

06 . Ago, 2012 a les 13:56 | 00:02:07
per gfigueres a La notícia del dia
1953 reproduccions
La nova Junta de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa (SCER) de l'Ametlla de Mar va preparar una jornada de portes obertes, el 4 d'agost a la Sala. L'objectiu va ser presentar el nou equip directiu alhora que es feia difusió de la història d'aquesta entitat privada que forma part de l'ADN del poble de la Cala. I és que des del naixement de la Societat, al 1968, la SCER ha estat plataforma de la cultura, l'esport i diverses activitats d'oci al municipi. Per aquest motiu, es va obrir les portes als caleros i caleres perquè coneguin la història de l'entitat a través d'una exposició ubicada amb panells a la Sala, el mateix dia que es presentà la nova junta, amb les diferents Seccions. També es va col·locar una bústia de recollida de suggeriments de cara a la nova programació de l'entitat.

Aquesta jornada festiva però, començà a les set de la tarda a la Rambleta amb una cercavila amb la banda de cornetes i tambors que finalitzarà a la Sala. La cercavila va estar encapçalada per la Junta de la Societat, autoritats, entitats locals, socis i tots els caleros que s'hi van sumar.

"Agraeixo la participació de tots els socis i caleros que van assistir a la cercavila i posterior jornada de portes obertes de la SCER. Gràcies per estar en un acte tant emotiu" , subratllà la nova presidenta de la SCER, Àngela Sànchez.

I és que l'agenda de la Sala sempre aglutina gran part de l'activitat cultural del municipi que es duu a terme des de la Societat, l'Ajuntament i les diverses entitats de la localitat.respostes a "Jornada de portes obertes a la SCER"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 16
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007