Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Prop de 400 alumnes començaran curs a l'Escola de Capacitació Nàuticopesquera de Catalunya

13 . Set, 2013 a les 14:02
per gfigueres a La notícia del dia
3682 reproduccions
En nou director, Miguel Sainz destaca el vincle del centre amb el poble cada cop és més fort. I és que segons Sainz aquest nou curs comptarà amb una trentena d'alumnes de l'Ametlla de Mar.
L'Escola de Capacitació Nàuticopesquera de Catalunya, ubicada a l'Ametlla de Mar, aquest divendres fa les presentacions als alumnes de cicle mitjà que encetaran el curs dilluns 16 de setembre. Pel que fa al cicle superior encara hi la matrícula oberta fins la setmana vinent. De fet, dijous 19 de setembre tindrà lloc les presentacions de cicle superior, i l'endemà, 20 de setembre els alumnes dels cicles superior començaran curs.
El centre enceta curs amb prop de 380 alumnes un a xifra similar a l'any anterior. Pel que fa a la plantilla de professorat es mantenen els 25 docents. On trobem la novetat d'aquest curs 2013-14 és en l'equip directiu. I és que Miguel Sainz, cap d'estudis durant els darrers cinc anys, ha agafat el relleu de Carles Soler. Sainz té una llarga trajectòria dedicada a l'ensenyament i un estret vincle amb l'Escola Nàutica en la qual fa 12 anys que imparteix classe. Així, el nou director agafa amb il·lusió aquest repte i destaca la integració cada vegada més forta de l'Escola amb el poble. De fet, aquest nou curs comença amb una trentena d'alumnes de la Cala.
"Estem molt satisfets perquè el vincle del centre amb el poble cada cop és més fort. Tenim un trentena d'alumnes caleros aquest nou curs. D'altra banda, de la província de Tarragona comptem amb 129 alumnes i 25 de Tortosa", subratlla Miguel Sainz, nou director de l'Escola de Capacitació Nàuticopesquera.
L'Escola compta amb dues línies de grau mitjà, Màquines i Pont, i quatre de superior, Pont, Màquines, Busseig i Manteniment de vaixells. D'altra banda, els alumnes han de realitzar pràctiques una vegada acabada la part lectiva per tal d'obtenir les titulacions. A més, de les pràctiques i sortides amb el motoveler el Far.


respostes a "Prop de 400 alumnes començaran curs a l'Escola ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 813,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007