Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dimarts)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El bàsquet cadet de La Cala Campió de Lliga

22 . Abr, 2016 a les 11:20
per drodriguez a La notícia del dia
1796 reproduccions
El cadet de bàsquet de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar va proclamar-se dissabte Campió de lliga de la Territorial de les Terres de l'Ebre a la pista del C.B Alcanar. Tot i que ja no depenien del resultat, els caleros es van imposar amb solvència per 35 a 38 i certificaven la primera posició al final d'una lliga que han acabat amb 10 victòries en 12 partits, per set victòries de l'Alcanar que ha estat el segon classificat.

Per la seva part, l'equip Infantil de bàsquet va perdre diumenge l'anada de la final territorial disputada al Galetet davant de l'Institut Els Alfacs/C.B Ràpita. Sempre al darrera en el marcador van esforçar-se per escurçar unes diferències que finalment van ser insalvables i que van decantar el marcador favorable als rapitencs per 42 a 49. Ara parteixen en desavantatge per la tornada de la final que tindrà lloc dissabte 23 d'abril a les 8 del vespre a La Ràpita.


respostes a "El bàsquet cadet de La Cala Campió de Lliga"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,91 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007