Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

11 . Mai, 2011 a les 13:00
2120 reproduccions
LA REGIDORIA D'EDUCACIÓ I EL PLA EDUCATIU D'ENTORN COMUNIQUEN QUE EL DIMARTS DIA 17 DE MAIG A LES 3H DE LA TARDA A L'ESCOLA SANT JORDI HI HAURÀ UNA XERRADA  A  CÀRREC DE LA PSICOLOGA ESTHER GONZÀLEZ,   AMB EL TÍTOL :
"LA RELACIÓ DE PARELLA I L'EDUCACIÓ DELS FILLS"

EL GRUP MUNICIPAL DEL PSC COMUNICA QUE DIUMENGE DIA 15 DE MAIG, A LES 12H DEL MIGDIA, A LA SALA DE LA SOCIETAT, FARÀ LA PRESENTACIÓ DE LA LLISTA I PROGRAMA ELECTORAL DEL PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA-INICIATIVA-PROGRÉS MUNICIPAL.

L'ÀREA D'ESPORTS INFORMA QUE AQUEST DISSABTE 14 DE MAIG HI HA LA X CAMINADA POPULAR L'AMPOLLA – L'AMETLLA DE MAR . L'HORA DE SORTIDA ÉS 7:30 DES DE L'ESTACIÓ DE TREN DE L'AMETLLA DE MAR .
PER MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS PODEU PASSAR PEL PAVELLÓ POLIESPORTIU O TRUCAR AL 977456811.

EL SERVEI DE RECAPTACIÓ INFORMA QUE S'HAN POSAT AL COBRAMENT ELS REBUTS DE RECOLLIDA D'ESCOMBRARIES I EXACCIONS MUNICIPALS DEL CASC URBÀ CORRESPONENT A L'EXERCICI 2011.

L'HORARI DE L'OFICINA DE RECAPTACIÓ ÉS DE DILLUNS A DIVENDRES, DE 9,00 H. A 14,00 H.


L'INSTITUT MARE DE DÉU DE LA CANDELERA INFORMA QUE S'HA OBERT EL PERIODE DE PREINSCIPCIÓ PER A BATXILLERATS I PER AL CICLE FORMATIU DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA DEL 9 AL 20 DE MAIG.

PER A MÉS INFORMACIÓ PODEU PASSAR PER LA SECRETÀRIA DEL CENTRE.

EL PROPER DIUMENGE DIA 15 DE MAIG A LES 10H DEL MATÍ,1ª MATINAL MOTERA 2011 DE LA CALA GAS,(AMETLLA DE MAR), EL PREU SON 3 €, EL LLOC SERÀ  A LA PLATJA DE L'ALGER, AMB MUSICA ,BEGUDA I MENJAR, ELS SOCIS 0€,(EL PRIME MENÚ)

LES PERSONES INTERESSADES A PASSAR L'ITV DELS CICLOMOTORS I DE MAQUINÀRIA AGRÍCOLA, QUE PASSIN PER LES OFICINES DE L'AJUNTAMENT AMB LA DOCUMENTACIÓ DEL VEHICLE I UN NÚMERO DE TELÈFON.

LA   REGIDORIA    DE   CULTURA      COMUNICA QUE DISSABTE DIA 14 DE MAIG,  A LES 6:30H DE LA TARDA A LA SALA DE LA SOCIETAT  I  CLOENT  LA SETENA MOSTRA DE TEATRE "LA CALA DE L'AMETLLA" ES REPRESENTARÀ L'OBRA:
 
 " AQUÍ NO PAGA NI DÉU"  A CÀRREC DEL GRUP ESCÈNIC DE LA SOCIETAT.

LA REGIDORIA DE FESTES COMUNICA QUE LA PEL·LÍCULA
 EN CARTELLERA PER DIVENDRES 13 DE MAIG,
A LES 22.30H A LA SALA DE LA SCER ÉS:

"LOS VIAGES DE GULLIVER"

L'ASSOCIACIÓ DE JUBILATS L'ESTANY ORGANITZA PER AL DIA 1 DE JUNY  UN VIATGE  A BARCELONA PER VISITAR LA SAGRADA FAMILIA I EL PARC GÜELL. MÉS INFORMACIÓ PODEU PASSAR PEL CASAL D'AVIS, ELS DILLUNS, DIMARTS, DIMECRES I DIVENDRES DE 4H A 6:30H DE LA TARDA.

L'ESCOLA DE MÚSICA  INFORMA QUE FINS EL DIA 27 DE MAIG ESTÁ OBERT EL PERIODE DE MATRICULA I QUE DURANT AQUESTA SETMANA HI HA PORTES OBERTES PER A TOTES LES PERSONES QUE VULGUIN VEURE EL FUNCIONAMENT DEL CENTRE.
MÉS INFORACIÓ DE DILLUNS A DIMECRES DE 5 A 7:30 DE LA TARDA.

   
L'ASSOCIACIÓ CALACULTURA, DE L'AMETLLA DE MAR,  CONVOCA EL II PREMI NIT DE POESIA AL CARRER, AMB EL PROPÒSIT DE DONAR A CONÈIXER LES DIVERSES VEUS POÈTIQUES, EN EL MARC D'UNA CELEBRACIÓ OBERTA, LÚDICA I MEDITERRÀNIA.

ELS AUTORS PODRAN CONCURSAR AMB UN POEMA O CONJUNT DE POEMES, ESCRITS EN CATALÀ, DE TEMA LLIURE, INÈDITS, D'UNA EXTENSIÓ APROXIMADA DE 100 VERSOS, MECANOGRAFIATS EN FULLS DIN-A4 A DOBLE ESPAI I PER UNA SOLA CARA.  

ELS TREBALLS ANIRAN SIGNATS AMB PSEUDÒNIM I ACOMPANYATS D'UN SOBRE TANCAT, A L'EXTERIOR DEL QUAL ES POSARÀ EL TÍTOL DEL TREBALL I EL PSEUDÒNIM, I A L'INTERIOR FIGURARÀ EL NOM DE L'AUTOR/A, LA POBLACIÓ I EL TELÈFON DE CONTACTE, I UNA DECLARACIÓ SIGNADA MANIFESTANT QUE EL TEXT PRESENTAT ÉS INÈDIT.

EL PREMI ES DOTA AMB 500 EUROS.

EL TREBALL GUANYADOR PODRÀ PUBLICAR-SE AL FACEBOOK DE CALACULTURA I A LA REVISTA LOCAL, I SI ES PUBLICA EN QUALSEVOL ALTRE MITJÀ O S'INCLOU EN UN LLIBRE DEL PROPI AUTOR/A O COL·LECTIU, HAURÀ DE FER-SE CONSTAR QUE HA REBUT EL PREMI NIT DE POESIA AL CARRER DEL 2011, DE L'ASSOCIACIÓ CALACULTURA, DE L'AMETLLA DE MAR.

ELS TREBALLS S'HAURAN D'ENVIAR, PER QUINTUPLICAT I PER CORREU POSTAL, A: CALACULTURA, PREMI DE POESIA, APARTAT 79, CAT-43860 L'AMETLLA DE MAR. EL TERMINI D'ADMISSIÓ ES TANCARÀ EL DIA 20 DE MAIG DEL 2011. NO ES TORNARÀ CAP TREBALL.

 
L'ANUNCI DEL VEREDICTE I EL LLIURAMENT DEL PREMI TINDRAN LLOC LA NIT DEL 18 DE JUNY DEL 2011, EN UN ACTE PÚBLIC A DETERMINAR. EL GUANYADOR O LA GUANYADORA HAURÀ DE SER-HI PRESENT.


 
TELÈFONS URGÈNCIES:

CAP: 977 49 35 14
SUM : 977 45 70 00
POLICIA LOCAL: 97749 39 49

FARMÀCIA DE GUÀRDIA FINS AL 13 DE MAIG JOAN BORGES


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 19
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007