Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Més de 400 persones es reuneixen al pavelló poliesportiu "Galetet" per seguir la final de la copa del rei entre el FC Barcelona i el Reial Madrid

29 . Abr, 2011 a les 08:01
per admin a Esports
1602 reproduccions
El passat dimecres 20 d'Abril el Pavelló Poliesportiu "Galetet" es convertia novament en un espai reservat als amants al futbol, però en aquest cas, no des de la vessant activa, sinó passiva, com espectadors.

Repetint iniciatives anteriors, l'Àrea Municipal d'Esports habilitava una pantalla gegant per poder seguir les evolucions d'una apassionant i intensa Final. Aíxi més de 400 persones, la majoria aficionats blaugrana, s'aplegaren per gaudir d'aquest esdeveniment, un esdeveniment que vingué marcat també pels nombrosos sortejos, d'entre els quals en destaquen el de la samarreta oficial del FC Barcelona, així com la seva motxilla. Igualment, no hi podia faltar la porra del partit, una porra que va quedar deserta, donat el resultat que es va produir.

Amb tot, com bé es sabut, la festa no va concloure de la millor manera. Fins el moment, el Pavelló havia esdevingut talismà, ja que en les anteriors ocasions en què va acollir una final, Paris i Roma, el Barça n'havia sortit vencedor. De totes formes, estem segurs que, donades les circumstàncies actuals i de futur, seran més les possibilitats que tindrà el poble de poder gaudir del joc i dels títols blaugranes, sigui quina sigui la seva zona de concentració.


respostes a "Més de 400 persones es reuneixen al pavelló pol..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 609,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007