Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Parc Infantil de Nadal tanca portes amb un èxit de participació

09 . Gen, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2112 reproduccions
El passat dijous va finalitzar una nova edició del Parc Infantil de Nadal que organitza la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Durant 9 dies, entre el 23 de desembre i el 5 de gener, més d'un centenar de nenes i nens d'entre 3 a 12 anys han participat d'aquest parc que s'ha desenvolupat en dos recintes, el pavelló Poliesportiu Municipal Galetet i el gimnàs de l'Institut Mare de Déu de la Candelera.

D'entre les activitats que s'han realitzat destaquen diversos tallers, com de ciència marina, i treballs manuals de màscares, murals o de pintar cares. A més, s'han fet diverses sortides i una gimcana per diversos indrets del municipi. Els més petits també han pogut gaudir de diferents inflables gegants amb obstacles.

«Un any més, des de la regidoria de Joventut, estem molt contents de l'acollida que hem tingut. 110 nens no és una xifra fàcil» explica la tècnica Francina Gamundi, remarcant que els joves «s'ho han passat d'allò més bé». A més, comenta la tasca feta pels monitors, «que tenen una gran responsabilitat» perquè «són motivadors dels xiquets i els fan gaudir moltíssim».


respostes a "El Parc Infantil de Nadal tanca portes amb un è..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 679,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007