Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alumnes de psicomotricitat, amb el guarniment de l'arbre de nadal i corresponent ball, donen inici a les Jornades Esportives Nadalenques

22 . Des, 2010 a les 09:22
per admin a Esports
1167 reproduccions
Ja fa uns quants anys que l'Àrea Municipal d'Esports aprofita el període nadalenc per atorgar a la seva activitat habitual aquest esperit festiu.
En aquesta línia, potser són els més petits els que més ho gaudeixen, donat que esperen en candeletes aquesta època per veure recompensada la seva bona conducta, un fet que, sense anar més lluny vam poder constatar el passat dilluns 15 de Desembre al Pavelló Poliesportiu "Galetet".
Aquesta instal·lació fou el centre, un any més, de reunió per arrencar les Jornades Esportives Nadalenques, i amb els més petits, com hem dit, com a grans protagonistes.
Així, en primera instància, aquests foren els encarregats de guarnir l'Arbre de Nadal que lluirà durant les festes a l'entrada del pavelló, i ho feren amb la màxima il·lusió i entusiasme, més si tenim en compte, que per a molts d'ells, aquesta era la primera vegada que ho feien.
A continuació, amb el tronc especialment preparat per l'ocasió, tots els alumnes de l'activitat es disposaren a "cagar el tió" amb totes les seves forces, esperant que els seus apreciats desitjos es fessin realitat. Tanmateix, però, abans tenien una última tasca a realitzar, ineludible abans de veure el resultat del seu esforç. Estem parlant, com no, del ball nadalenc que porten a terme des de fa molts anys, i que alhora serveix als pares i públic en general observar les evolucions dels més petits pel que fa referència a l'adquisició d'habilitats motrius bàsiques, pròpies d'aquestes edats i de l'activitat en sí.
I la veritat, és que, a raó dels aplaudiments que s'endugueren ho feren francament bé. I així, ho devia entendre també el tronc que, poc temps després, el obsequiava amb un regal per a cada un, posant punt i final així a una vetllada memorable per a tots.


respostes a "Els alumnes de psicomotricitat, amb el guarnime..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 646,14 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 149
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007