Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

3 podis de les gimnastes caleres al provincial

27 . Mai, 2016 a les 09:26
per gfigueres a La notícia del dia
1659 reproduccions
La secció de Gimnàstica Rítmica de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar va assolir 3 podis en la Final Provincial Trofeu Diputació de Gimnàstica Rítmica que va acollir diumenge el Poliesportiu Municipal Galetet. Amb una representació d'una desena de gimnastes, les caleres van pujar el podi en totes les disciplines representades, proclamant-se campiones provincials en la modalitat de Duos, Trios i Quartets en categoria Aleví nivell B format per Mar Colen, Paula Florido i Nicola Scales; una tercera posició modalitat de Conjunts en la categoria Benjamí nivell B integrat per Anna Vilabrú, Cloe Gonzalvo, Irene Gusils, Maria Ferreiro i Delphi Ovioli i les suplents Mariona Vila i Núria Arbó; i la tercera posició individual en categoria Infantil Nivell A de Gemma Brull.
Aquestes mateixes gimnastes participaran el dia 4 de juny en la Final dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que es disputarà al Prat de Llobregat.
Aquest dissabte al matí tindrà lloc al Poliesportiu Municipal Galetet la 18a Trobada de Gimnàstica Rítmica del Baix Ebre amb la participació de 9 entitats i clubs de gimnàstica de les Terres de l'Ebre, Baix Maestrat i Camp de Tarragona.
Per la seva part, Mariona Treserres va quedar a la 4a posició  en la categoria Júnior nivell 6 i Mariona  Gallego a la 6a posició a la categoria Aleví nivell 4, totes dues en l'aparell de pilota a la Final de la Copa Catalana disputada a Torredembarra.


respostes a "3 podis de les gimnastes caleres al provincial"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 161
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007