Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala va viure un cap de setmana ple d'esports

16 . Jun, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1549 reproduccions

Finalistes caleros al Torneig ‘Valors'


Dissabte durant tot el dia, el camp de La Cala va acollir una magnífica entrada i un alt nivell competitiu en el Torneig de Futbol ‘Valors' en categories Benjamí i Prebenjamí. Tant en la final prebenjamí com en la benjamí va haver-hi representació calera, encara que cap dels equips locals es va emportar el triomf local. En categoria prebenjamí, els Seitonillos van perdre la final en l'últim instant contra el Gimnàstic de Tarragona per 1 gol a 2. Els llucets per la seva part van quedar a la 8a posició. Pel que fa a la categoria benjamí, els federats caleros van perdre la final per 0 a 2 davant del Jesús i Maria. Els llobarrets van quedar quarts després de perdre amb l'Alcanar.

Circ amb rodes al Festival de patinatge


El Festival de Patinatge del Club de Patinatge de l'Ametlla de Mar també va aplegar a familiars i amics que van poder gaudir de les evolucions sobre la pista de l'Institut dels patinadors i patinadores. Les actuacions preparades pel Club Patí l'Ametlla de Mar, van girar al voltant del món del circ, amb un vestuari relacionat i una gran imaginació en les coreografies. El sector reservat pel públic es va omplir de seguida i molta gent ho va seguir des de fora. A més dels locals, també es va poder gaudir de la participació de diversos clubs invitats provinents d'Alcover, el Perelló i Deltebre.

Ambient de final de temporada en la Trobada Comarcal de Rítmica


Gran assistència també la que es va registrar al Poliesportiu Municipal Galetet en la final de temporada de la secció de Gimnàstica Rítmica en motiu de la Trobada Comarcal del Baix Ebre. Al llarg del matí de diumenge prop de 200 gimnastes amb els seus respectius familiars van trobar refugi en la Trobada que enguany arribava a la 30a edició. Clubs com l'Ampolla, Sant Jaume d'Enveja, Rapitenc, Xaloc de la Ràpita, Gent sana de Vinaròs, Hospitalet de l'Infant, Costa Daurada de Vila-seca, La pobla de Mafumet i Vallirana van participar-hi. Les gimnastes locals van aprofitar per mostrar el treball realitzat durant tot el curs. I com en anys anteriors, també van comptar amb la complicitat de les mares en una de les actuacions.


respostes a "La Cala va viure un cap de setmana ple d'esport..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 422,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 55
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007