Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Primera participació del Club Patí La Cala en el Comarcal

03 . Mar, 2016 a les 14:37
per gfigueres a La notícia del dia
922 reproduccions
El Club Patí La Cala participarà per primera vegada, després de la seva creació, en el Campionat Comarcal del Baix Ebre de Patinatge, el qual tindrà lloc en una primera jornada aquest diumenge dia 6 de març al poliesportiu de El Perelló i que continuarà en una segona jornada el 24 d'abril a Tortosa. A més del Club Patí La Cala hi participaran el Club Patí Perelló, Club Patí Deltebre, Club Patí Jesús, Club Patí l'Aldea i Club Patí Dertusa.
Segons Josue Lidón, entrenador del club, "estem molt il·lusionats ja que fa just un mes que ens vam constituir com a Club. La llàstima és que per manca de patins adequats no podrem participar amb totes les components del Club, però ho podrem fer ben aviat. Tant les patinadores com els pares s'ho prenen seriosament i ben aviat tindrem resultats".
La participació calera serà la de Mariona Prades a la categoria Infantil Grup C, Paula Danta i Victoria Bezaa la categoria Aleví Grup C i Hannah Pallarés i Gina Monforte en Prebenjamí Grup C.
En total participaran unes 180 patinadores d'acord a les categories convocades, des de patufet passant per prebenjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil i inscrites en els seus corresponents nivells A, B o C. L'elevada participació  en individual, grups i shows, farà que la competició es faci en jornada partida, de matí des de les 9.00 hores  i per la  tarda a  partir de les 15.30 hores, amb els seus respectius lliuraments de premis. El campionat està organitzat pel Consell Esportiu del Baix Ebre,  l'Ajuntament del Perelló, i el suport del club local.
Respecte a l'actualitat del club, val a dir que dos components del club en categoria prebenjamí, Pau Sancho i Sergi César, van participar d'una activitat de tecnificació que va tenir lloc fa pocs dies en el transcurs de la disputa a Reus de la Copa del Rei d'Hoquei Patins.
Per altra banda, aquest dissabte s'obre l'escola d'adults de patinatge a l'Escola Sant Jordi amb un horari de 10 a 12 del matí.


respostes a "Primera participació del Club Patí La Cala en e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 893,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 36
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007