Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nova Junta General

02 . Nov, 2012 a les 14:02
per otomas a La notícia del dia
3068 reproduccions
Després de els eleccions del passat dissabte, 27 d'octubre, la Confraria de Pescadors Sant Pere, de l'Ametlla de Mar, ja compta amb els membres electes de la Junta General. A la Junta estan representats tots els sectors (arrossegament, encerclament, tonyinaires i altres arts) en dos agrupacions, la d'armadors i la de mariners.

A partir d'ara els membres de la Junta presentaran les seves candidatures de cara a les eleccions del 9 de novembre. A través d'aquest segon torn de votacions, els 29 representants dels diferents sectors de la Junta General escolliran al nou President de la Confraria, als dos vicepresidents i al cabildo. D'aquesta manera és configurarà l l'Executiu i la Junta, que en principi, han de governar durant quatre anys.

"Ja tenim els membres que formen part d'aquesta Junta General. A partir d'aquí s'han de presentar candidatures als càrrecs de president, vicepresident, i membres del cabildo. I el dia 9 es celebraran aquestes eleccions d'entre els membres elegits el passat dissabte. És a dir, és una votació indirecta i d'entre els membres del màxim òrgan de la Confraria que és la Junta General", explica Josep Tomàs Margalef, Secretari de la Confraria de Pescadors: "TALL"

A les eleccions per escollir la Junta van votar 190 pescadors dels diversos sectors. Tot i que, dins de l'agrupació d'armadors, al sector d'encerclament i tonyinaires no es van votar els membres ja que no es van presentar més candidatures de les mínimes requerides.


respostes a "Nova Junta General"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 214
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007