Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Festa Aquàtica

19 . Ago, 2009 a les 12:44
1717 reproduccions
El passat dissabte 15 d'Agost l'esport tornava al poble de La Cala i ho feia per acomiadar els esdeveniments de la temporada d'estiu.

La Platja de l'Alguer agafaria el relleu a la Platja de Sant Jordi, protagonista aquest últim mes a l'albergar tornejos com el de Fut-Volei, Pàdel Platja, Voleis Platja, etc.. i es prepararia per acollir una nova Festa Aquàtica Solidària, setena ja, que, com ja hem dit, tancaria aquesta programació esportiva d'estiu.

A diferència de totes les edicions anteriors la jornada només comptaria amb activitats per la tarda, donat, sobretot, per la gran ocupació d'aquesta cèntrica platja. Això si ho faria amb unes condicions immillorables. Sota una intensa calor, els organitzadors i col·laboradors de l'acte, entre els quals hi trobàvem als monitors del Patronat d'Esports, membres de la Creus Roja i a l'empresa Sports & Salvament, anaren dipositant dins l'aigua els nombrosos inflables llogats per l'ocasió, distribuint-se entre ells per tal de vetllar per la seguretat dels banyistes i participants a la festa.

El Parc Aquàtic va comptar amb diferents inflables que feren de les delícies de petits i grans en aquesta jornada que tancava els esdeveniments esportius d'aquest estiu 2009. Cal recordar que la citada festa, patrocinada aquest any per l'Associació Nuclear Ascó-Vandellós II, pretén fomentar el sentit solidari de la gent que, al menys, pren part a aquesta jornada aquàtica, un objectiu pel que lluita l'Acció Solidària i Logística que va col·laborar amb l'esdeveniment recollint els donatius, 65 euros, que serviran per equipar en lo possible el dispensari creat a Cofradia (Hondures). Per tant, gran colofó, amb una participació massiva, sobretot, de la població infantil, a tot un estiu ple d'iniciatives i de possibilitats de pràctica esportiva que potencien els grans actius que disposa la nostra població.

A l'igual que ha succeït amb molts dels altres esdeveniments que ha organitzat el Patronat Mpal. D'Esports aquests últims anys, sembla ser que l'Aquatló Popular poc a poc es va consolidant dins la programació esportiva de l'estiu. El gran tret diferencial d'aquest any, sense dubte, l'elevat nivell de tots i cadascun dels 18 participants que van prendre part a la cita. Entre ells, campions de Catalunya i sotscampions d'Espanya que dotaven l'esdeveniment d'un plus de competitivitat, fet que agraïren, i molt, tan els organitzadors com el gran nombre d'aficionats que s'aplegaren al Passeig Marítim per seguir amb atenció les seves evolucions.

Amb un temps rècord pel que fa a la història d'aquesta prova creuava la línia de meta en primera posició Cisco Juárez, seguit de ben a prop d'Adrià Escrich i del seu germà Manu Juárez, segon i tercer respectivament. Per altra banda, els dos trofeus en categoria femenina foren per Mónica Pellejero i Montse Martínez; i els premi al al Millor Local seria per Vicent Garcia que s'imposaria a l'altre calero participant, Macià Garcia.


respostes a "Festa Aquàtica"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 723,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007