Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'edifici del Centre Social Cala Forn de Tres Cales pràcticament enllestit

13 . Abr, 2011 a les 13:34 | 00:02:18
2960 reproduccions
Les obres de construcció de l'edifici del Centre Social Cala Forn de Tres cales, han tingut en els darrers dies una evolució espectacular, gràcies a la nova tècnica utilitzada per a la seva construcció, fet que ha deixat l'edifici pràcticament enllestit.

Dijous passat es va procedir a la col·locació dels dorments que són la base de suport de totes les parets de l'edifici. El divendres es va procedir a fer la base de morter del paviment i formigonat del porxo, i ahir dilluns es va enllestir el muntatge de l'edifici amb materials prefabricats de fusta, amb la qual cosa s'ha acabat el tancament de l'edifici.

Segons Jaume Bertran, Enginyer municipal, "amb tres o quatre dies hem deixat l'edifici enllestit, tot i que si parlem de tot el procés, hem de parlar de set setmanes de muntatge a en taller. Després trigarem un mes més en tot el tema d'acabats, interiors i muntatge d'instal·lacions. Al final tot el que es l'obra s'haurà fet en un temps record de tres mesos i amb la nova solució hem aconseguit una millora en quant a qualitats, increment de superfície d'un 40% i ens haurà quedat un centre social d'acord a les necessitats".

Ara sol restaran la pavimentació, el revestiment i les instal·lacions interiors.

L'actuació consisteix en l'adequació d'una zona d'uns 1.600 m2, on es construeix un  edifici de uns 207 m2 de superfície construïda,  amb zona de bar d'uns 80 m2, tres despatxos que ocupen una superfície de 30,60 m2,   un magatzem de 51,40 m2,  una cuina amb traster de 11,35 m2, zona de lavabos de 8,75 m2, i hall de 13,00 m2. Exteriorment i haurà una terrassa descoberta de 70,50 m2 amb una zona amb porxo de 10,00 m2 que estarà orientada a la zona del parc infantil.  A més es preveu l'habilitació d'un aparcament per a 24 vehicles i una zona ajardinada de més de 300m2.

Amb un pressupost de 195.342 euros i un termini d'execució de 3 mesos, l'obra la està realitzant l'empresa Rescomt SL i està subvencionada pel PUOSC(Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya).


respostes a "L'edifici del Centre Social Cala Forn de Tres C..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 694,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007