Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Millores Tres Cales

21 . Oct, 2010 a les 12:19
per otomas a La notícia del dia
2070 reproduccions
Des del consistori de l'Ametlla de Mar una vegada més es fa evident el compromís amb la urbanització conscient de les mancances  que ha anat acumulant amb els anys. Mostra d'aquesta voluntat és la reunió que van tenir els representants de l'Ajuntament amb la quarantena de veïns de Tres Cales el passat 30 d'octubre per explicar-los les millores previstes a la urbanització. En primer lloc es començarà la construcció del centre social de les Tres Cales i millora de l'entorn, unes obres valorades en 231.976,28 euros, i finançades íntegrament pel PUOSC (Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya). L'edifici constarà d'una planta baixa de 207,12 m2 i estarà format per un hall, una sala multiusos amb zona de bar, dos despatxos, una sala independent, zona de lavabos, cuina amb traster i un magatzem, a part d'una terrassa de 70,50m2. Pel que fa al condicionament de l'entorn del propi centre social el projecte contempla la creació d'una zona d'aparcaments per a vehicles, espais verds i la regulació de la circulació de vehicles i persones. La zona engloba una superfícies total de 1.600m2 i contempla una inversió de 60.000€
D'altra banda, es realitzarà l'obra de renovació del tram de muntanya de l'avinguda de Tres Cales. Aquestes obres pretenen renovar aquest vial garantint així més seguretat vial pels conductors i pels vianants gràcies. Les accions previstes seran la implantació de nous passos de vianants, la disposició de reductors de velocitat, i la millora de la qualitat de l'enllumenat per a una correcta visibilitat. La inversió prevista és de 652.589 euros finançada íntegrament pel FEIL 2010 (Fondo Estatal de Inversión Local).
D'altra banda, també s'arranjaran diversos carrers mitjançant la tipologia de ferm basat en reg asfàltic i graveta. Aquests carrers són: Joan d'Almenara/Cardona, Llevant, Catorze, Trajacapita , Alzina, Zahori, Mar, Rovelló, i Vint-i-un.
"Sabem els dèficits que té Tres Cales, en som conscients i per això des de l'equip de govern fem un esforç per dur a terme les millores a l'avinguda principal i als carrers secundaris. Treballarem per a resoldre aquestes mancances  a la urbanització", va explicar el regidor de Relacions amb les Urbanitzacions, Joan Pere Gómez i Comes.
 


respostes a "Millores Tres Cales"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007