Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dimarts)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament busca una solució definitiva als problemes de filtracions a la Biblioteca municipal

02 . Ago, 2013 a les 13:59
per gfigueres a La notícia del dia
2121 reproduccions
Pendents d'una reunió de la Comunitat de propietaris de l'edifici superior, la solució passaria per una renovació total de les canonades i desguassos.
La Biblioteca Municipal Dr. Frias torna a estar operativa després d'un segon tancament en un període curt de temps a causa dels problemes provocats per la filtració d'aigües a través de les canonades i desguassos de l'edifici superior.
El primer dels tancaments es va produir del 21 al 30 de juny, mentre que el segon va tenir lloc del 25 al 28 de juliol.
Aquest és un problema que s'arrossega des de fa temps i que ha causat ja diversos problemes a l'equipament municipal. Després d'aquests dos tancaments tan seguits, s'ha posat una solució provisional al problema, tot i que no evitarà que en un futur es pugui tornar a produir.
Segons Eva del Amo, regidora de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "la solució que veiem naltros i la comunitat de propietaris és fer una reparació íntegra de tota la xarxa de canonades, ja que és molt vella i estan en molt mal estat, la qual cosa fa que si no hi ha una filtració per un lloc, n'hi ha per una altra. De fet la darrera filtració va tenir lloc en un punt diferent de l'anterior. Anem arreglant punts, però seria millor fer una reparació integral de les canonades per a què no ens passi el mateix".
Ara, l'Ajuntament està en converses i pendent d'una reunió amb la Comunitat de propietaris de l'edifici superior amb l'objectiu de trobar una solució més definitiva, la qual hauria de passar per la renovació de tot el sistema de sanejament de l'edifici.


respostes a "L'Ajuntament busca una solució definitiva als p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 141,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007