Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cinc-cents patinadors participen en les 24 h Roller Tour de Calafat

25 . Jul, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1259 reproduccions
El Circuit Calafat de l'Ametlla de Mar va acollir aquest passat cap de setmana la 8a edició de les 24 h Roller Tour, una competició de resistència de patins en línia que va aplegar prop de 500 participants procedents de països com França, Suïssa, Regne Unit, Romania, Rússia, Bèlgica, Brasil o Cuba, a banda dels nacionals.

Pel que fa a la competició, 248 voltes al circuit i 806 km va realitzar l'equip guanyador en les 24 hores, l'Ingravity RB format per 10 dels millors patinadors de la lliga espanyola i europea. El bon temps va permetre batre el rècord de velocitat del circuit amb patins en línia en 8 segons, i ara queda establert en 4 minuts i 34 segons.

Una de les organitzadores, Maria Albero, ha destacat «en les tres proves de 24, 12 i 6 hores, han participat moltíssims equips de Catalunya, l'Estat espanyol i també de França. Els participants han agraït el temps tan especial que hem gaudit tot el cap de setmana per a practicar el nostre esport».

La pròxima edició de les 24 hores Roller Tour al Circuit de Calafat serà els dies 21 i 22 de juliol de 2018.


respostes a "Cinc-cents patinadors participen en les 24 h Ro..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 644,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007