Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

26 . Jul, 2010 a les 14:51
1990 reproduccions
Obrim aquest butlletí de dilluns 26 de juliol, en l'última setmana del mes, amb tota la informació sobre les visites guiades a les fortificacions aquest estiu. I al bloc comarcal pràcticament són protagonistes, lamentablement, les notícies sobre accidents. D'una banda, les famílies de les dues noies de Tarragona i Cambrils ja són a Duisburg per repatriar els cadàvers de les seves filles, mortes en l'allau humana que es va produir al Festival Love Parade. D'altra, cap de setmana tràgic a El Perelló. Diumenge, va morir una persona i altra va resultar ferida greu en una sortida de via a la N-340 i dissabte un home italià va quedar ferit greu de gravetat en un accident de quad al municipi. A més, a Alcanar un matrimoni d'avis va morir diumenge en xocar el seu cotxe contra un remolc estacionat. Després, bones notícies perquè la Generalitat ja ha adjudicat el projecte constructiu de la variant de l'Eix de l'Ebre de Tortosa per 1.2 milions d'euros i a Tortosa la Festa del Renaixement s'ha convertit en un referent estatal i supera el nombre de visitants un any més.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007