Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

23 . Ago, 2010 a les 11:00
2027 reproduccions
Obrim aquest butlletí de dilluns 23 d'agost fent-vos balanç del que va ser la 26ena diada de l'arrossejat aquest dissabte passat vora la confraria de pescadors. També us parlem del concert de la banda de Santa Bàrbara Unió Musical Jaume Balmes que va tancar el cicle de concerts de banda Estiu 2010. Altres temes que completen el butlletí ja pertanyen a la informació comarcal. Per exemple, que el PSC advoca per concretar 'el més aviat possible' el contingut dels aspectes retallats de l'Estatut, que el Consell de Seguretat Nuclear ha informat d'un incident de nivell zero a la planta Ascó II, que la víctima mortal en l'explosió de gas a Móra la Nova és un home de 89 anys, que més de 300 veïns de l'Aldea tallen la N-340 en protesta per l'aturada de les obres de la variant del municipi i que la UGT denuncia que el govern espanyol vol reduir 'encara més' el nombre de persones que cobren subsidi d'atur. En acabar el bloc comarcal, tornem a La Cala per servir-vos la informació sobre el que va ser la victòria del primer equip enfront de l'Hospitalet en aquest tercer partit amistós de pretemporada.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,69 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 147
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007