Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

04 . Ago, 2010 a les 12:19
2063 reproduccions
Obrim la nostra informació local parlant-vos de la 21 edició de l'Aplec de la Sardana que té lloc aquest dissabte al Passeig Marítim. I continuem amb els temes comarcals i de la demarcació que són notícia. Tarragona registra el juliol un descens de l'atur de 2.909 persones, el percentatge més elevat de Catalunya. Seguim a l'Aldea, perquè la diputada del PSC Lluisa Lizárraga diu que Foment ha allargat l'execució de la variant i nega la cancel·lació de les obres. A Tortosa, el Govern destina 540.000 euros a un pla de foment turístic basat en el patrimoni, el Renaixement i el riu. I més temes de turisme perquè el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona subvenciona la promoció turística dels municipis de la xarxa Solc. I tanquem el bloc comarcal com l'hem començat, amb la informació econòmica perquè el Govern dóna suport a les organitzacions professionals agràries amb un milió d'euros. Per tancar, tornem a La Cala, per explicar-vos els detalls de la pretemporada que està fent el primer equip.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 752,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 126
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007