Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

04 . Oct, 2010 a les 14:26
1655 reproduccions
Sortim aquest 4 d'octubre amb la visita d'Artur Mas com a mostra de suport després dels aiguats. El líder convergent també va assegurar que en cas que guanyi les eleccions, des de la Generalitat es tindrà en compte a la Cala en un present i futur. També a La Cala, el SUM es mostra cada cop més com un servei d'emergències ràpid i eficaç. El SUM vol conscienciar la gent de la importància d'activar el seu servei per davant del 061 per evitar perdre temps en situacions d'emergència.

A la informació comarcal, el ministre d'Indústria no descarta situar el cementiri nuclear a Ascó. I a Amposta, respecte a aquest tema, Artur Mas reitera l'oposició de CiU a la instal·lació de l'MTC a Ascó tot i mostrar-se favorable a l'energia nuclear.A Tarragona, Núria Ventura, l'alcadessa d'Ulldecona, es perfila com a número 2 a la llista del PSC. I l'Aldea reclama la represa immediata de les obres de la variant de la N-340. A la crònica de successos, a Ginestar, hi ha hagut dos ferits en xocar un vehicle contra un mur.
Els protaurins es manifestaran abans de les eleccions per defensar els toros i organitzaran un festival amb les primeres espases del toreig a BCN o a Tarragona. Deltebre i Sant Jaume celebren l'obertura del pont.
Per últim als esports, el primer equip empata a casa amb el Camarles, situant-se en la classificació en sisena posició al grup 1 de segona territorial.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 129
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007