Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La regidoria de Formació i Treball fa un balanç positiu dels cursos de formació d'aquesta primavera

06 . Jun, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1819 reproduccions
Aprendre a fer un massatge relaxant, a manipular aliments o bé a crear una botiga virtual són alguns dels cursos que ha ofert el Telecentre durant el primer semestre del 2017. Un any més, des de la regidoria de Formació i Treball s'han organitzat més d'una desena de cursos per persones aturades, jubilades o bé treballadors interessats a complementar la seva formació.

Un dels cursos més destacat ha estat el curs en operacions auxiliars de serveis administratius generals, dedicat a persones aturades. El curs, de 450 hores, ofereix pràctiques a empreses i ha obtingut una resposta molt positiva de l'alumnat.

La regidora Maria Marsal ha destacat la importància d'oferir aquests cursos per tal que la gent del poble no s'hagi de desplaçar. «Intentem oferir molts cursos, però dels més importants són els cursos per persones aturades, dins la formació continua, amb certificat de professionalitat i subvencionats», subratlla.

Altres cursos com el de sumilleria i maridatge, el de mitja i ganxet i el de massatges han tingut molt èxit. Tant és així, que es preveu una repetició o ampliació d'alguns dels cursos. De cara a l'estiu, però, el Telecentre oferirà diversos cursos dirigits als joves.

«Els cursos tenen molt bona acceptació, els omplim i la gent queda molt contenta. Ens hem adonat que quan algú comença un curs al Telecentre, s'apunta amb freqüència a altres cursets, perquè la formació és de bona qualitat», explica la tècnica Viqui Martí, subratllant la bona acceptació de l'oferta formativa.


respostes a "La regidoria de Formació i Treball fa un balanç..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,83 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 78
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007