Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Telecentre amplia la seva oferta formativa per a l'hivern 2010

10 . Feb, 2010 a les 12:00
2096 reproduccions
L'oferta de cursos és molt variada amb la voluntat d'arribar a tothom.

Manualitats Interculturals
Però les novetats no acaben amb aquests tres cursos perquè també hi ha lloc al Telecentre per al Taller de Manualitats Interculturals que s'adreça especialment a col·lectius que treballen amb joves i infants. L'objectiu és que els assistents aprenguin a confeccionar a partir de material reciclat elements tradicionals dels cinc continents. L'activitat compta amb el suport del Pla Educatiu de l'Entorn. A més, el Telecentre ja ens ofereix des de novembre un cicle de xerrades tots els divendres sobre nutrició, salut i formació.

El màxim de gent
Anna Gallart, regidora de Formació i Treball ens explicava que "un dels cursos que rep més acceptació és el d'informàtica per a la gent gran. Un altre que ha tingut molt bona acollida és el que es fa per la gent que treballa on es dóna contabilitat , etc. En general estem molt satisfets amb la rebuda de tots els cursos".

Lleure infantil i juvenil
Una altra novetat d'aquest trimestre és el curs de monitor de lleure infantil i juvenil, imprescindible per a totes les persones que vulguin treballar amb nens durant les seves vacances escolars. I els cursos clàssics del Telecentre són d'una banda, els relacionats amb l'oci i el creixement personal com ara reeducació postural, balls llatins, salsa, dansa del ventre i relaxació. I d'altra, pel que fa a la formació professional, informàtica, comptabilitat, català, fotografia i Internet.


respostes a "El Telecentre amplia la seva oferta formativa p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 638,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 118
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007