Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Bussejar entre tonyines roges amb ampolla d'oxigen ja és possible a l'Ametlla de Mar

23 . Ago, 2013 a les 08:23
3639 reproduccions
El Grup Balfegó posa en marxa una nova activitat de turisme ecològica pionera al món anomenada 'Tuna Tour Diving'
El Grup Balfegó ha posat en marxa una nova activitat de turisme ecològic a les granges d'engreix de les tonyines. Es tracta del 'Tuna Tour Diving', una iniciativa pionera al món que permet bussejar amb ampolles d'oxigen entre més de 400 tonyines roges, algunes de més de dos metres de longitud i uns 250 quilos de pes. La nova activitat, que té una durada de dues hores, tindrà lloc tots els diumenges de l'any a partir de les 10 del matí. Els usuaris, un màxim de 20 per torn, podran comprovar com viuen i com s'alimenten els exemplars capturats durant la campanya de pesca.
Un catamarà traslladarà els usuaris des del port de l'Ametlla fins a les granges de tonyines de l'empresa.Per a poder participar-hi és obligatori disposar de la titulació 'Open Water' i haver realitzat més de 20 immersions. L'activitat inclou la navegació en el catamarà, el lloguer de l'ampolla d'oxigen i ploms, així com la immersió amb guia.

"Estem satisfets amb aquests dos anys d'activitat però sempre cal millorar i innovar i en aquesta direcció ha nascut el Tuna Tour Diving. Una activitat pionera que respon a diverses demandes que ens havien arribat", subratlla David Puente, comercial del Tuna Tour.
El director general del Grup Balfegó, Juan Serrano, destaca que "amb l'activitat de busseig donem un pas més en el nostre objectiu de potenciar l'atractiu de la Costa Daurada com a destinació d'oci, i mostrar el món de la tonyina vermella: història, pesca, cura, investigació i valor gastronòmic d'aquesta espècie, així com un model d'empresa sostenible i responsable".


respostes a "Bussejar entre tonyines roges amb ampolla d'oxi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 666,27 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 36
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007