Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Pixavaques acull aquest dissabte el Torneig de Futbol Platja Júnior

06 . Jul, 2012 a les 14:18
per gfigueres a La notícia del dia
2396 reproduccions
Aquest dissabte tindrà lloc a la platja de Pixavaques la primera de les activitats esportives que ha programat aquest estiu l'Àrea Municipal d'Esports. Es tracta del Torneig de Futbol Platja Júnior destinat a joves futbolistes en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet.
La competició s'iniciarà a les 10 del matí i s'allargarà al llarg de tot el dia, fent possible les evolucions sobre la sorra d'aquesta atractiva disciplina futbolística que combina la competició i el lleure. Segons Marc Vilabrú, "es el primer torneig de l'estiu i esperem que els xiquets i xiquetes que els agrada l'esport participin, puguin ser protagonistes i puguin gaudir d'aquesta magnifica jornada a la platja de Pixavaques".
Al Torneig de Futbol Platja Junior seguirà el pròxim cap de setmana l'Open Futbol Platja Sènior, les demostracions de gimnàstica rítmica i Fitnes, el Torneig 2x2 de voleï platja a Sant Jordi el 28 de juliol, el 4x4 de voleï platja el 4 d'agost i la competició que tancarà la temporada el 18 d'agost, l'Aquatló Popular, una activitat que cada vegada compta amb més adeptes i participants.


respostes a "Pixavaques acull aquest dissabte el Torneig de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 122
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007