Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala suma un nou empat i encara no coneix la victòria

03 . Oct, 2016 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
979 reproduccions
El 1r equip de la SCER de l'Ametlla de Mar no va poder passar de l'empat (1-1) el dissabte davant de la UE Aldeana en la cinquena jornada del campionat de lliga de 3a Catalana. Els caleros, tal com ja ha passat en quatre dels cinc partits disputats fins ara, van avançar-se en el marcador. En aquesta ocasió, Jordi Llaó aconseguia marcar a l'inici de la segona part, després de diverses ocasions caleres. Una manca d'entesa de la defensa, però, va propiciar el gol de l'empat de l'Aldeana només un minut després, cosa que va suposar un gerro d'aigua freda pels caleros, que ja no van aconseguir remuntar el marcador.

En definitiva, «bones sensacions» i la sensació que només cal tenir més encert de cara a porta per redreçar la situació, mentre l'equip va recuperant efectius. «Hem de seguir treballant en una categoria que, aquest any, serà molt complicada i en una temporada en la qual no comptem amb el factor de desconeixement, que la passada tenien molts rivals sobre nosaltres i on ningú ens tenia en compte. A més, ens ha passat que la pilota no ens acaba d'entrar i a la primera oportunitat que tenen els rivals ens fan gol. Hem de continuar amb el treball» explica Marc Vilabrú, entrenador de l'equip.

Dues derrotes i tres empats en els cinc primers partits de lliga fan que els caleros se situïn a la 14a posició de la classificació. La pròxima sortida és diumenge a la tarda, a les 17.00 h, al camp del Corbera d'Ebre, que és el 10è classificat amb sis punts.


respostes a "La Cala suma un nou empat i encara no coneix la..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 957,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 159
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007