Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola de Música renova el seu equip directiu preparat per encarar el nou curs escolar

02 . Set, 2016 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
1450 reproduccions
L'Escola Municipal de Música (EMMA) estrena equip directiu aquest pròxim curs escolar, amb una renovació en la direcció, i també incorpora nous professors al centre educatiu que depèn de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Sebastià Garcia és el nou director de l'EMMA en substitució de Fàtima Hidalgo, que ha iniciat un projecte personal que l'allunyarà de l'Escola durant uns anys. Al seu costat comptarà amb Anna Vizcarro com a cap d'estudis i Emilio Cabello com a secretari.

El nou professorat d'aquest curs s'incorpora directament de la selecció duta a terme en la borsa de treball –creada ara fa uns mesos– per facilitar la contractació de professorat en les diferents modalitats d'ensenyaments musicals que es cursen a l'EMMA. La nova directiva ja té definida la línia de treball que seguirà aquest nou curs 2016-2017, que arrencarà el 12 de setembre, i que serà «essencialment continuista» amb la duta a terme anys anteriors però que incorporarà noves idees i projectes.

«La filosofia de l'Escola no canviarà gaire de la que teníem fins ara, perquè funciona, però la nostra intenció és créixer, és a dir, obrir portes i ampliar la formació que oferim als nostres alumnes al màxim de població possible» explica el nou director, Sebastià Garcia. Tot plegat perquè un dels reptes marcats, a banda de seguir fent créixer l'Escola Municipal de Música, és incrementar els lligams i projectes conjunts amb entitats com la Banda de la Cala, la Llar d'Infants Xerinola o el Grup Escènic de la Societat, per exemple.

Aquest canvi coincideix amb el desè aniversari de l'Escola de Música, l'any vinent, i des del centre estan preparant un seguit d'actes de celebració dels 10 anys de vida. Com a novetat en l'àmbit formatiu, l'EMMA incorpora enguany l'ensenyament d'instruments de corda, com el violí. A més, cal sumar-hi un projecte social anomenat 'Actua a través de la música' que es durà a terme conjuntament amb la regidoria de Benestar Social.

Per explicar totes les novetats als alumnes i mares i pares, des de l'Escola es va organitzar una reunió informativa aquest passat dijous 1 de setembre, a les 18.30 h de la tarda a la Sala de la Societat, on va presentar-se públicament el nou equip directiu i també tot el professorat de l'EMMA, i a la vegada es van acordar els horaris lectius –tant d'instruments com de grups de llenguatges i conjunts instrumentals–. Les inscripcions, però, continuen obertes per tots aquells que estiguin interessats a aprendre música a la població.


respostes a "L'Escola de Música renova el seu equip directiu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007