Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Gintuna

07 . Jun, 2012 a les 13:20
per otomas a La notícia del dia
1597 reproduccions
El Gintuna, és una iniciativa sorgida de Josep Margalef, chef i propietari del Restaurant el Molí dels Avis, i de Rafel Safont, qui regenta el Pub Pierrot, un clàssic de les nits caleres. Aquesta proposta gastronòmica, que combina el gintònic i la tonyina, es va encetar el passat dijous, 31 de maig, i va tenir lloc fins al dissabte, 2 de Juny.

Els impulsors del Gintuna estan molt satisfets amb l'acceptació de la proposta que va sorprendre molts paladars al Pub Pierrot. Es va poder tastar l'Omaki, el Niguiri, el Tataki i Espaguetis de tonyina sense pasta, amb melmelada de gingebre, soja i menta; amb una copa de gintònic amb ginebra Masters.

"Estem molt contents amb l'acceptació que ha tingut la iniciativa. A la web que varem obrir per Gintuna ha rebut 2.400 clickades i crec que és un bon símptoma. Estem molt contents i pot ser que fem alguna segona edició aquest mateix estiu", explica Josep Margalef, del Molí dels Avis.

Davant l'èxit de la proposta els impulsors pensen repetir-la aquest estiu.
El Gintuna va comptar amb el patrocini del Grup Balfegó, Ginebra Masters i l'empresa calera Topfisher.


respostes a "Gintuna"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 126,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007