Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

31 . Mai, 2010 a les 13:40
1856 reproduccions
Obrim el nostre butlletí amb el que va donar de sí la inauguració de la piscina municipal dissabte, incloent-hi les declaracions de l'alcalde Andreu Martí, del representant territorial de l'Esport de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Jordi Gaseni, i del regidor d'Esports, Joan Pere Gómez Comes. Al bloc comarcal us parlem de la manifestació a Barcelona per evitar la desaparició del Delta de l'Ebre, També us parlem de la deliberació del jurat pel doble crim de Tortosa, dels centenars de persones que somien a Tortosa que Catalunya sigui present al Mundial de Brasil i dels premis que a centres educatius del Camp i de l'Ebre que han repartit els Baldiri Reixach. I tornem a La Cala per parlar-vos de la victòria per 2-1 del primer equip enfront el campió Jesús i Maria.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 204,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007