Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí Informatiu

20 . Set, 2010 a les 14:43
per gfigueres a Les notícies
1837 reproduccions
Obrim la setmana informativa a La Cala RTV amb la crònica del que va ser el fort aiguat de divendres en el que en alguns moments van caure 217l/m2, essent el més fort que es recorda des de fa 40 anys.  
I comarques també arranquem amb l'amenaça de pluges fortes durant aquest dilluns a tot el país i en especial a les comarques del Baix Ebre i Montsià. A més us informen que Miguel Iceta, viceprimer secretari i portaveu del PSC, recull la reclamació de la Coordinadora Anticementiri i del Grup Intercomarcal Veïns d'Ascó contra la ubicació del cementiri a Ascó i es compromet a entregar-li a Zapatero. Tanquem el bloc comarcal amb la informació que la Plataforma en Defensa de l'Ebre celebra amb una festa els èxits d'una dècada conscients que la lluita continua. Als esports, tornem a La Cala per parlar-vos de la victòria del primer equip enfront l'Alcanar B i us donem els resultats i la classificació del grup 1 de segona territorial al que pertany La Cala.


respostes a "Butlletí Informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007