Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

21 . Mai, 2010 a les 12:00
2464 reproduccions
Obrim aquest últim butlletí de la setmana amb la visita que cinc alcaldes del Delta del Danubi van fer a la nostra localitat, visita que s'emmarca en un recorregut més ampli per conèixer de prop les estratègies de desenvolupament i diversificació de l'economia del Grup d'Acció Local del Delta de l'Ebre ja que les dues zones tenen moltes similituds. També us parlem del recital de poesia que va haver ahir al Centre d'Interpretació de la Pesca amb set poetes de l'Ametlla de Mar que ens van oferir els seus emocionants poemes. Al bloc comarcal sortim amb les declaracions de Duran i Lleida sobre l'aposta per una reforma energètica que inclogui nuclear i renovables per sortir de la crisi econòmica. També us parlem sobre la detenció d'un ciutadà britànic buscat per les autoritats del seu país per robatoris amb força en caixers automàtics. I Indo, a la informació econòmica, o de la crisi, ja ha presentat davant Treball un expedient de mínims per tancar les portes de la seva planta de Tortosa el 31 de juliol. En aquesta qüestió, el secretari general d'UGT a Catalunya, Josep Maria Àlvarez, ha qualificat com a nova fractura social aquest tancament. I tornem a La Cala per parlar-vos dels compromisos del futbol i la gimnàstica rítmica de La Cala d'aquest cap de setmana.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 727,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 159
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007