Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

10 . Set, 2010 a les 12:39
1386 reproduccions
Tanquem la setmana informativa a La Cala Ràdio avançant-vos els actes que tenen lloc demà amb motiu de la diada de l'11 de setembre. Enguany, als actes tradicionals s'hi afegeixen les actuacions que ha organitzat la plataforma La Cala decideix per promocionar el referèndum del 12 d'octubre. Pel que fa a la informació de proximitat, avui és notícia que Flix destinarà 900.000 euros de la llei de barris a rehabilitar l'antiga caserna com a equipament cívic, que el govern valencià considera 'clau' l'aigua i el finançament i avança que continuarà exigint-ho, que retiren 150.000 exemplars de caragol poma al Delta de l'Ebre en un mes i mig, que s'emporten 500 euros de l'Arxiu Històric a Tortosa però el fons queda intacte i que comença la sega de l'arròs al Delta de l'Ebre amb la recol·lecció dels camps de la varietat bomba. I acabem aquest recorregut per l'actualitat, amb l'estrena del primer equip a la lliga contra el Batea, diumenge a les cinc de la tarda.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007