Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

17 . Mai, 2010 a les 12:00
2495 reproduccions
Obrim la setmana amb la notícia a La Cala que estan a punt d'enllestir-se els pisos del c/Goya. 12 habitatges de protecció oficial que volen donar una sortida a famílies amb pocs recursos. Al bloc comarcal, després de la ressaca de la victòria del Barça, poca cosa a dir perquè l'atenció informativa pràcticament s'ha centrat en aquest partit i en les celebracions posteriors arreu. Malgrat tot, ha estat notícia el rescat dels cadàvers dels dos tripulants de l'avioneta que es va estavellar a la Pobla de Benifassà, al Baix Maestrat. També que a Tortosa s'ha presentat una mostra d'artistes dels 80, La mirada reposada, a l'Escola d'Art. I que a Deltebre, s'ha rehabilitat l'edifici del futur Centre d'Interpretació del Carrilet. A la Terra Alta, en concret a Bot, s'ha inaugurat el nou tram de la Via Verda, referent a l'estat en turisme accessible. Per últim, als esports, tornem a La Cala per parlar-vos d'una altra victòria futbolística. La del primer equip enfront del Santa Bàrbara per 2-0.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 36
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007