Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

03 . Mai, 2010 a les 13:28
2747 reproduccions
El primer butlletí del mes de maig comença fora dels nostres estudis amb fred i pluja i dins amb la informació sobre la veda de l'arrossegament que oficialment s'iniciava aquest dissabte i que s'aixeca en acabar el mes de juny. A comarques, parlem d'Expoebre, la fira multisectorial de les Terres de l'Ebre a Tortosa, de la Universitat Rovira i Virgili que ha presentat un nou màster de salut i una nova càtedra, precisament, a Expoebre, de la manifestació dels treballadors a Tortosa amb motiu de l'1 de maig i de la tràgica mort de dues persones en xocar els seus turismes frontalment a l'alçada de El Perelló. I després, tornem a La Cala per parlar-vos de l'empat del primer equip a casa per 2-2 enfront de l'Horta de Sant Joan.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 678,14 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007