Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

26 . Mai, 2010 a les 12:49
2289 reproduccions
Avui hem sabut al nostre butlletí que l'Ametlla de Mar és un dels 35 municipis que s'ha adherit a la xarxa RESCAT mitjançant la signatura del conveni de col·laboració entre policies que es va produir ahir per part de l'alcalde, Andreu Martí, i el sotsdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya. També us hem informat que sis platges de La Cala han de renovar la seva sorra perquè els temporals i els aiguats de l'hivern les han deixat amb molt poca quantitat. L'actuació està subvencionada per la Direcció General de Costes i té un cost de 50.000 euros. Al bloc comarcal hem obert amb la bona notícia que el foc de Benifallet que ha cremat 30 hectàrees s'ha donat per extingit. També us hem parlat entre d'altres informacions sobre les acusacions de Ferran Bel al govern espanyol que, diu, deixa la ciutat sense inversions per a l'any vinent. A Brussel·les, l'eurodiputat d'ERC, Oriol Junqueras, reclama una actuació immediata de la Comissió Europea en defensa del cabal ambiental de l'Ebre. Mentre, la Plataforma en Defensa de l'Ebre lamenta la falta de suport polític i institucional que rebrà la manifestació de Barcelona de diumenge.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007