Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

04 . Jun, 2010 a les 14:01
2365 reproduccions
Obrim l'últim butlletí de la setmana amb la bona notícia que l'Ametlla de Mar repeteix les cinc banderes blaves per a les platges de Sant Jordi d'Alfama, Cala Forn, Pixavaques, l'Alguer i Calafató i una per al Club Nàutic. A comarques, hem sabut que Marta Cid, la diputada i líder ebrenca d'Esquerra anuncia que no repetirà al Parlament i que es retira de la política activa. També us hem informat que l'exdirector general de l'UNESCO creu que les Terres de l'Ebre tenen opcions de ser reserva de la biosfera per la seva excepcionalitat, que Cáritas Tarragona manté els ingressos per donacions però multiplica el nombre d'usuaris atesos i que la Plataforma en Defensa de l'Ebre exigeix al govern espanyol que aturi les obres de regadiu de l'Ebre després de la sanció de la UE entre d'altres informacions. I tornem a La Cala per finalitzar el butlletí amb la informació esportiva.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 655,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 166
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007