Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sis platges de La Cala renoven la seva sorra

26 . Mai, 2010 a les 13:58
per otomas a La notícia del dia
2069 reproduccions
La Direcció General de Costes, depenent del Ministeri de Medi Ambient, ha subvencionat amb 50.000 euros una actuació per dotar de millor qualitat a sis platges de la nostra població. Els temporals i els aiguats han fet que aquestes platges perdin molta de la seva sorra i calia ficar-ne de nova. En concret, s'està tirant sorra a les platges de l'Alguer (400 m3), Bon Capó (200m3), Cala Pepo (100 metros3) i Pixa-Vaques (300 metros3). Falta per definir la quantitat de sorra que es tirarà a les platges de Rivellets i Calafató, les dues a Calafat. Andreu Marti, alcalde de l'Ametlla de Mar ens explicava que "una de les coses que s'està fent, amb la col·laboració del Departament de Costes a Tarragona, al que agraïm públicament el seu suport, es tirar sorra a Calafat, a Pixavaques i l'Alguer ja ho fem durant aquesta setmana i la setmana passada ho van fer a Bon Capó i Cala Pepo. En total, hi ha sis platges que requereixen aquesta actuació".

Repetir Bandera blava
Aquesta actuació es fa del tot necessària de cara a l'estiu, i preveient repetir bandera blava en tres de les platges que estan reomplint amb sorra (l'Alguer, Pixavaques i Calafató).respostes a "Sis platges de La Cala renoven la seva sorra"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 67
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007