Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar s'adhereix a la xarxa RESCAT

28 . Mai, 2010 a les 10:08
per otomas a La notícia del dia
2212 reproduccions
La xarxa RESCAT de radiocomunicacions mòbils té com objectiu connectar els diferents col·lectius implicats en seguretat i emergències del país. Amb altres paraules, l'Ametlla de Mar amb la signatura d'aquest conveni s'integra a la plataforma del 112. D'aquesta manera es pretén millorar el rendiment, l'eficàcia i l'operativitat dels cossos que treballen en aquest àmbit. Cal tenir en compte que fins ara cada col·lectiu de seguretat i emergències tenia una xarxa independent de comunicació de forma que entre ells no podien intercomunicar-se de forma àgil.
L'Ametlla de Mar és un dels primers 35 municipis que es suma a aquesta xarxa. " Aquest és un pas més treballar de manera conjunta i coordinada amb els Mossos d'Esquadra i un pas més en el desplegament d'aquest cos a les nostres terres. En definitiva, amb aquest conveni continuem treballant per la seguretat de l ciutadà que és el més important", va explicar, Andreu Martí, alcalde del municipi.
Per la seva part, Carles Sánchez, Subdirector General de Coordinació de la Policia de Catalunya, va explicar que "amb aquest conveni l'Ametlla de Mar és el trenta-cinquè municipi que s'adhereix a la xarxa RESCAT. Una xarxa creada per facilitar el treball dels cossos de seguretat. A més, la connexió és gratuïta."
Aquest sistema integrat, impulsat des de fa tres anys pel Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, facilitarà la coordinació entre els col·lectius d'emergències i comportarà un menor cost i una major rendibilitat al realitzar un ús més eficient de la banda de freqüències d'emergències. A més, els cossos implicats en les urgències comptaran amb un sistema GPS per conèixer el posicionament geogràfic.
El manteniment anirà a càrrec del Departament d'Interior de la Generalitat. És a dir, Interior oferirà un Servei Integral d'Explotació de la xarxa Rescat que mitjançant el Centre d'Operacions Rescat (COR) es proporcionarà a l'Ajuntament un servei d'atenció a l'usuari per atendre les incidències.


respostes a "L'Ametlla de Mar s'adhereix a la xarxa RESCAT"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,54 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 22
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007