Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença la campanya de vacunació contra la grip

17 . Oct, 2014 a les 13:12
per gfigueres a Ajuntament
2872 reproduccions
Comença la campanya de vacunació contra la grip
Aquesta campanya de vacunació, que tindrà lloc fins al 15 de desembre, està destinada a majors de 60 anys i malalts crònics, especialment.

El CAP de l'Ametlla de Mar enceta la campanya de vacunació per la grip que durarà dos mesos fins al 15 de desembre. La campanya de vacunació està destinada a majors de 60 anys i malalts crònics, especialment. Tot i que, des del CAP, es recomana als professionals de serveis a la comunitat que també es vacunin. A més, també es poden vacunar les embarassades entre el 2on i 3er trimestre.
De fet, Pablo Fernàndez, infermer del CAP de l'Ametlla, esmenta que la millor prevenció és la vacunació. A més, des de fa uns anys, conjuntament amb la de la grip, per als majors de 60 anys, es posa la vacuna del neumococo, per evitar sobretot la pneumònia.
La grip és una malaltia infecciosa de l'aparell respiratori més virulenta que un constipat.  Així durant una setmana és té febre, tos, miàlgies, mal de gola, i secreció nasal. Des del CAP es recomana la bona hidratació, el repòs i el paracetamol per a combatre aquests símptomes tant molestos de la grip. En cas de ser asmàtic Fernàndez alerta de l'ús no adequat de l'àcid acetilsalicílic, la popular  Aspirina. En cas que els símptomes s'allarguin més d'una setmana o es compliquin l'infermer del CAP recomana dirigir-se al Centre d'Atenció Primària.


respostes a "Comença la campanya de vacunació contra la grip"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007