Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

07 . Jun, 2010 a les 12:52
1951 reproduccions
El butlletí de dilluns obre amb la informació sobre les catifes. La pluja finalment no va aconseguir deslluir la 26ena edició de les catifes de Corpus tot i que els veïns van endarrerir fins al mati la seva preparació, en la que, de retruc, van participar també els visitants. I al bloc comarcal, obrim amb la notícia que l'eurodiputat d'ERC, Oriol Junqueras, es felicita per la sanció que la CE imposa a l'estat espanyol per no tenir un pla de gestió de la conca de l'Ebre. També us hem parlat d'una nova manifestació contra el cementiri nuclear d'Ascó, de la crònica de successos, que va plena. D'una banda, un veí de Roquetes denuncia un mosso per coaccionar el seu fill menor d'edat, d'un detingut a Tortosa per retenir i agredir presumptament la seva ex parella i d'un altre detingut per ocupar un immoble en mal estat a Tortosa entre d'altres informacions com la Fira del Llibre ebrenc que supera de nou les vendes i el públic en una setena edició amb més horaris. Als esports, hem tornat a La Cala per parlar-vos que els alevins i els juvenils del futbol base es proclamen campions de la Copa Primavera i pugen de categoria.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 644,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 150
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007