Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Mauri parla del canvi climàtic a l'IES

21 . Mai, 2010 a les 13:54
per gfigueres a La notícia del dia
2763 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a través de la Regidoria d'Educació ja feia temps que havia cursat una invitació al popular home del temps de TV3 per que col·labores en alguna activitat als centres educatius de la localitat i que finalment es va traduir en la conferència als alumnes de 2n d'ESO. M Carme Martí, "fa dos anys ja vam tenir l'honor de rebre la visita de Francesc Mauri, en aquella ocasió va fer una xerrada a l'escola i una altra a l'IES, cosa que hem repetit. Pensem que es important que continuï venint, i en aquesta ocasió la xerrada a anat dirigida als alumnes de 2n d'ESO, cosa que li hem d'agrair. Igual que a l'IES per haver fet possible la presència dels alumnes i la predisposició de l'aula. El que tenim ganes es de repetir-ho més endavant. El tema ha estat el canvi climàtic i els alumnes, així com de vegades escolten però no pregunten, aquesta vegada s'han llençat".

Per la seva part, Francesc Mauri també parlava de l'activitat, de l'acceptació del tema per part dels alumnes, dient que, "les escoles són el primer pas i el més important en tot. La formació d'una persona pot semblar que de vegades no va en lloc en un primer moment, però segur que queda. Jo que soc d'una generació que de petit, tot s'aprofitava, i vam passar d'aprofitar-ho tot a llençar-ho tot, ara hem vist com es necessari estalviar i reciclar, i agafar alguns costums que potser ara ens venen de nou, però l'escola es el lloc perquè tot això es faci amb tota normalitat".
La relació de Francesc Mauri amb l'Ametlla de Mar es remunta a les converses inicials per instal·lar les càmeres del temps de TV3 a la localitat, i posteriorment amb l'assessorament per a la instal·lació de l'estació meteorològica de la web de lacalartv.


respostes a "Mauri parla del canvi climàtic a l'IES"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 172
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007