Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Joan Pere Gómez i Comes nomenat Responsable de l'Oficina del Delegat del Govern de les Terres de l'Ebre

18 . Gen, 2011 a les 14:40 | 00:03:49
per gfigueres a La notícia del dia
3795 reproduccions
Des de la Generalitat s'ha pensat amb l'Ametlla de Mar a l'hora de formar el nou equip de la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. Després de conèixer les darreres setmanes que el nou delegat del Govern al Territori seria Xavier Pallarès, ara Joan Pere Gómez i Comes, regidor d'Urbanisme, Relacions amb les Urbanitzacions, Joventut i Esports és nomenat Responsable de l'Oficina del Delegat del Govern de les Terres de l'Ebre.. Per tant, Gómez i Comes treballarà ara colze a colze al costat de Pallarès. El regidor de l'Ametlla de Mar compta amb una extensa i perseverant trajectòria política dins de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Partit del qual ha format part des de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), a la qual sempre ha estat vinculat. A més, ha exercit fins ara com a regidor al consistori calero (CiU) i representant local i comarcal de CDC.
Per tal de prendre possessió del nou càrrec avui té lloc un ple extraordinari on Joan Pere Gómez i Comes renunciarà a les regidories que encapçala al consistori calero. El relleu l'agafarà Albert Medrano, que entoma la responsabilitat al 100% de la regidoria d'Esports, després d'haver estat Vicepresident del Patronat Municipal d'Esports.. D'altra banda, l'equip de govern reestructurarà les responsabilitats de les altres dues regidories.
"Ara mateix tinc una barreja d'emocions, per una banda la immensa alegria i orgull pel fet que la meua gent m'hagi fet una confiança tan important, i per l'altra la tristor que em produeix deixar de treballar directament pel poble que m'estimo. En tot cas emprenc aquest nou camí amb la màxima il·lusió i vocació de treball per les meues Terres, les Terres de l'Ebre, i pel meu país Catalunya. Finalment vull agrair a totes les persones que m'han acompanyat durant aquest anys, que són part importantíssima d'aquesta gran noticia, per damunt de tot als companys i companyes de l'Ajuntament, i sobretot al meu alcalde, amic i mentor l'Andreu Martí.", va explicar Joan Pere Comes i Comes.
Per la seva part l'alcalde del municipi, Andreu Martí, es mostra satisfet per aquest nomenament, tot i perdre un dels pilars del govern municipal: "en primer lloc lamento que deixarem de comptar amb un dels pilars del govern municipal que porta molts anys treballant amb devoció, entrega i solvència pel poble, tot i que estic tranquil per què a l'Ajuntament tenim un excel·lent equip humà amb el que segur sabrem compensar la seua baixa ràpidament i amb les màximes garanties pel projecte de govern. A més a més estic molt orgullós i satisfet pel premi a la seva trajectòria que això significa, i tot i que ara tocaria desitjar-li sort no ho faré per què ell atresora una immensa capacitat de treball, constància i sacrifici, motius pels quals sé que durà a terme una feina excel·lent al servei de les Terres de l'Ebre i també de La Cala."
Després de setze anys de treballar des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar per tots els caleros i caleres ara Joan Pere Gómez i Comes emprèn una nova singladura. A partir d'ara haurà de fer front a nous reptes de futur que tenen com a columna vertebral el present i futur de les Terres de l'Ebre.


respostes a "Joan Pere Gómez i Comes nomenat Responsable de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 730,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 162
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007