Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Més de 150 alumnes caleros participen en les proves Cangur de matemàtiques

08 . Abr, 2016 a les 13:11
per gfigueres a La notícia del dia
1155 reproduccions
Els estudiants de l'Ametlla de Mar var participat dijous en aquestes proves de matemàtiques als centres de primària i secundària de la població. En total, més de 150 alumnes, una seixantena de 5è i 6è de primària, i un centenar de 3r i 4t d'ESO i 1r i 2n de BAT. Els alumnes de l'Escola Sant Jordi van haver de respondre a 20 preguntes i tenien com a límit una hora per fer-ho. En canvi, els de l'Institut Mare de Déu de la Candelera van tenir una hora i quart, i 30 qüestions per resoldre.

Tot i que el centre de secundària ja fa molts anys que participa en les proves Cangur, aquest ha estat el primer any que ho han fet íntegrament a l'institut per a tots els alumnes. "L'avantatge era que ho organitzàvem nosaltres i ens generava menys problemes" explicava Laura Rubert, cap del departament de matemàtiques de l'Institut. Rubert també ha explicat que tot i tenir la possibilitat de presentar als alumnes de 1r i 2n d'ESO a les proves finalment han decidit no fer-ho. Tot i això, una quinzena d'alumnes de 2n han realitzat telemàticament unes proves anomenades Canguret.

Per l'Escola aquest és el segon any que participen en el concurs. La seva directora, Fàtima Garcia, remarcava als alumnes que l'important és participar però també intentava motivar-los donat que "esperem tornar a tenir els bons resultats de l'any passat millor". Segons les dades de la Societat Catalana de Matemàtiques, entitat que coordina el Cangur, aquest participat en les proves més de 95.000 alumnes.


respostes a "Més de 150 alumnes caleros participen en les pr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 224
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007