Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'EMMA compta amb un nombre d'alumnes per habitant per sobre de la mitjana catalana

21 . Feb, 2014 a les 08:57
per gfigueres a La notícia del dia
2701 reproduccions
L'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar (L'EMMA) compta amb 129 alumnes. Una xifra significativa, però ho és més si es té en compte que l'Ametlla de Mar compta amb uns 7.800 habitants. Així, el percentatge d'alumnes de l'escola en relació al nombre d'habitants és del 1,67%, molt per sobre  a la mitja de la resta de municipis de Catalunya que compten amb escoles de música que és del 1%. I és que, per exemple la mitjana de les escoles de la província de Barcelona és de 8 habitants que estudien música per cada 1.000. En canvi, a la Cala la mitjana és de 16,41 habitants que estudien música per cada 1000.
"La veritat és que quan l'ACEM, l'Associació Catalana d'Escoles de Música em va comentar de fer l'estudi no esperava aquests bons resultats. De fet, doblem la mitjana català, pràcticament, i és una molt bona notícia", subratlla Fàtima Hidalgo, Directora de l'EMMA.
Per la seva banda, la regidora d'Ensenyament, Mari Carme Martí explica que "hem d'estar satisfets amb el percentatge d'alumnes per nombre d'habitants però sempre hem de voler més. L'important és continuar treballant perquè l'EMMA sigui una escola de referència al Territori".
I és que l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar compta amb una activitat frenètica. Per exemple, aquest dissabte els alumnes de saxo de l'escola viatgen a Sant Cugat per participar a la 6a Trobada de Saxos. I la setmana següent, el 28 de febrer, alguns alumnes es desplaçaran també a Barcelona per veure a l'Auditori el Rèquiem de Mozart. A més, l'equip de professorat de l'escola treballa contínuament per apropar la música al poble  a través d'iniciatives com les que s'encetaran en breu al Casal d'avis i a la Llar d'Infants. A més, prepararan un sorteig en el qual el premiat podrà gaudir d'un concert personalitzat a casa seva. Tot un luxe. A més, des de l'EMMA és col·labora amb els esdeveniments, actes del municipi, i així ho farà amb el Carnestoltes 2014 acompanyant la rua de nens i nenes de l'Escola Sant Jordi i la Llar d'Infants Xerinola el 27 de febrer.


respostes a "L'EMMA compta amb un nombre d'alumnes per habit..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,70 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007