Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El duet Infantil nivell A de Rítmica a les finals nacionals

19 . Mai, 2017 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
1832 reproduccions
La Secció de Gimnàstica Rítmica de l'AME tindrà representació a la final dels Jocs Esportius de Catalunya, que tindran lloc el pròxim dia 27 de maig a Sabadell. Inicialment, el duet Infantil nivell A format per Mar Colen i Paula Florido s'ha classificat. Ho fa després de pujar al podi, el passat dia 7 a Amposta, on també ho van fer un conjunt Benjamí i un duet Prebenjamí.

Els èxits de la gimnàstica calera han arribat en les modalitats col·lectives i han estat més discretes en les categories individuals. La coordinadora de la secció a l'AME, Tere Llambrich, explica que «potser la fase que vam disputar al poble va ser una mica d'ensopegada, però la mitjana és la que ens dona el resultat final i estem molt contentes de resultat final».

Finalment, la nota mitjana de les quatre participacions, ha col·locat al conjunt Benjamí nivell B a la segona posició final, al duet Prebenjamí nivell B també a la segona posició final i al duet Infantil nivell A a la tercera. A les finals nacionals, només hi competeixen les gimnastes de nivell A, així que la representació calera es reduirà al duet Infantil.

Tot i això, la lesió d'una de les components, farà que la participació quedi en l'aire fins a darrera hora. En l'àmbit de la categoria Open, també s'espera la classificació d'algunes gimnastes caleres per a les finals que es disputaran el 27 de maig a Torroella de Montgrí (Girona).


respostes a "El duet Infantil nivell A de Rítmica a les fina..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 145
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007