Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Ajustament de quotes i racionalització de serveis als centres educatius municipals

23 . Set, 2015 a les 14:37
per fcallau a La notícia del dia
1752 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha valorat molt positivament la normalitat amb la que s'ha iniciat el curs 2015-2016 en els centres educatius de l'Ametlla de Mar. Finalment, les gestions fetes per l'Ajuntament davant del Consell Comarcal del baix Ebre han desencallat el problema de transport escolar que afectava a mitja dotzena d'alumnes residents a les urbanitzacions i que provocarà que en els pròxims dies es canviï l'autocar de 54 places que trasllada als alumnes per un de 73 places.

Més enllà d'aquest tema i d'assegurar el manteniment de les instal·lacions educatives dependents de la Generalitat de Catalunya, el més destacat d'aquest inici de curs en els centres municipals com són la Llar d'Infants Xerinola i l'Escola Municipal de Musica(EMMA), passen per l'ajustament de quotes i la racionalització de serveis. Aquests moviments vénen condicionats, segons el regidor d'Educació Juanma Tello, pel deute que arrossega actualment l'Ajuntament amb l'objectiu d'evitar la seva privatització. Segons Tello, "hem d'explicar una realitat que és innegable i no podem amagar el cap baix de l'ala. L'Ajuntament té un deute important quantificat en uns 50 milions, l'Escola de Música té un dèficit de 100.000 € i la Llar d'Infants de 200.000 €. Podem fer dos coses, la primera no fer res i esperar que peti tot sol, cosa que no farem per responsabilitat política, i l'altra és la de parlar, explicar i fer esforços que hem de fer tots, tant els professors, com els pares i l'Ajuntament".

"Si parlem clar", va afegir el regidor d'Educació, "naltros no volem de cap manera que la Llar d'Infants i l'Escola de Música arribin a ser institucions privades. Volem que segueixin sent municipals, ja que la qualitat varia molt d'una cosa a l'altra i hem de fer esforços".
Així, pel que fa a la Llar d'Infants Xerinola aquest inici de curs s'ha endarrerit l'horari d'entrada de les 8 a les 8.30h i es produiran canvis en les quotes a partir del gener. L'Ajuntament modificarà l'ordenança que diversificarà la utilització dels serveis i racionalitzarà les quotes, en lloc de ,com fins ara, cobrar una quota única a les famílies.

Pel que fa a l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar(EMMA), els ajustaments de les quotes ja s'han produït aquest inici de curs i a més també es racionalitzaran els serveis, tal com ha passat a la llar d'infants, després de consultar el funcionament d'altres centres similars. Això comportarà menys dedicació per part del professorat i l'increment de quotes als alumnes.


respostes a "Ajustament de quotes i racionalització de serve..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 687,91 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007