Màx: º C, mín: º C

En directe

Informatiu EMUTE

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla inaugura la intervenció paisatgística a l'entorn del Castell de Sant Jordi

10 . Mar, 2010 a les 14:18
3030 reproduccions
La Directora General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar del Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí (MARM), Alicia Paz Antolín va inaugurar dimarts, 9 de març, la intervenció paisatgística a l'entorn del Castell de Sant Jordi.

El Ministeri ha invertit 1,6 milions d'euros en aquest espai situat a la costa nord de l'Ametlla de Mar.

Aquesta inversió s'ha traduït en diverses accions com la retirada de la zona d'aparcament asfaltada i de les dos edificacions que malmetien l'entorn. D'aquesta manera, aquest espai s'ha reconvertit en una àrea integrada amb el paisatge on s'han habilitat punts de descans amb la instal•lació de bancs i zones de pícnic, així com una zona lúdica pels més menuts i menudes.

Aquesta actuació suposa un orgull pel municipi ja que el Castell té un gran valor històric i sentimental per tots els caleros. "Estem molt satisfets perquè s'ha fet un acció de millora paisatgística important aquí a l'entorn del Castell, que comprèn Sant Jordi, Cala Vidre i Cala Forn. Recordem que fa uns mesos vam recuperar aquestes quatre hectàrees i les vam escripturar públicament. Vull agrair l'actuació del Ministeri i remarcar la relació excel·lent que hi ha amb el departament de Costes a Tarragona", va explicar Andreu Martí, alcalde del municipi. Martí va afegir que "des del consistori seguirem treballant per sumar valor a la nostra costa".

Alicia Paz, Directora General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar del Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí, per la seva part, ha destacat la bona sintonia amb l'ajuntament de l'Ametlla de Mar. "L'objectiu del Ministeri és recuperar i protegir espais naturals com aquest. Estem molt satisfets de la col•laboració que ha hagut amb l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar en la realització d'aquesta actuació ja que coincidim en els objectius comuns pel que fa a la cura del mediambient", ha explicat Alicia Paz.

Amb la inauguració d'aquest espai des del consistori de l'Ametlla de Mar es dóna per finalitzada aquesta acció de millora de la costa calera que forma part del Pla de Gestió del Litoral. Una altra de les accions que s'ha dut a terme en aquesta àrea és la millora de la zona costanera que comprèn Cala Vidre i Cala Forn que la Directora General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, acompanyada de les autoritats, va visitar després de la inauguració al Castell.


respostes a "L'Ametlla inaugura la intervenció paisatgística..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,10 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 127
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007