Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Diumenge tindrà lloc la cursa dels 10 quilòmetres del Club Esportiu La Cala

08 . Set, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
913 reproduccions
L'Ametlla de Mar acollirà diumenge al matí la cursa dels 10 km La Cala, setena prova puntuable per a les Running Series de les Terres de l'Ebre, una cita habitual pels aficionats a l'esport i sobretot al running. La cursa, que tindrà com a basa de sortida i arribada la plaça del mercat Municipal, començarà a les 9,30 del matí per evitar les hores de més calor.

Els primers 4 quilòmetres del circuit transcorreran pel nucli urbà –plaça del Canó, Passeig Marítim, Batlle Pijoan, Amistat Hispano Italiana, Andreu Llambrich, Sant Joan i de nou per la carretera del Port fins a la plaça del Canó-, per a després, enfilar fins a la Confraria de Pescadors i d'allí Av Cala Joanet (Rambleta) amunt per agafar la carretera d'accés sud fins a l'estany, i de retorn creuant la urbanització Roques daurades, el Passeig Marítim de Cala Pepo i fins a la plaça del Mercat.

Els primers classificats arribaran en 37 o 38 minuts i a partir d'allí, un degoteig constant de participants, que tindran l'oportunitat de recuperar-se de l'esforç amb un bon esmorzar a l'arribada.

Pel que fa a la participació, Mari Carme Francès, del Club Esportiu La Cala explica que de moment és fluixa, «a les nostres terres cada vegada li costa més a la gent, s'espera fins a última hora i això fa anar molt malament a l'organització per preveure la gent que vindrà. L'any passat vam ser 115, fem una previsió de 125 però podem acabar essent 150».

Els interessats en participar-hi ho poden fer a través de la web del Club Esportiu La Cala o de les Running Séries de les Terres de l'Ebre. Els organitzadors han demanat la col·laboració dels ciutadans en tasques de control d'accessos, cruïlles i suport, com a voluntaris.

Les Running Series de les Terres de l'Ebre contemplen 10 curses en diverses poblacions del territori. A més de la de diumenge a l'Ametlla de Mar, el calendari contempla d'aquí fins a final de temporada les curses de La Galera, Tortosa i l'EMD de Jesús.



respostes a "Diumenge tindrà lloc la cursa dels 10 quilòmetr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 171,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007