Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Noves millores a la costa en el marc del Pla de Gestió del Litoral

08 . Mar, 2011 a les 09:50 | 00:02:22
1805 reproduccions
El consistori de l'Ametlla de Mar té com objectiu aconseguir recuperar i mantenir el valor natural de la costa, i per tant, gestionar una ordenació urbanística que ho faci possible. Per aquest motiu el POUM (Pla d'Ordenació Urbanística), seguint les directrius del Pla de Gestió del Litoral, ha estat dissenyat per tal de ser una eina que pugui complir amb aquesta fita. En aquest marc, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar  ha aprovat definitivament la reparcel·lació de la Urbanització Roques Daurades. Aquesta acció permetrà guanyar espais que ja estaven previstos a l'anterior pla parcial, abans de la revisió realitzada per l'elaboració del POUM. La reparcel·lació de la urbanització afectarà algunes edificacions, en concret, s'enderrocaran dos habitatges i una piscina. Una altra de les accions que es duran a terme és l'enderroc de l'habitatge que toca  a la platja de Sant Jordi. D'aquesta manera, aquest sector es transformarà en una zona verda pública. I és que aquesta acció permetrà recuperar aquest espai ampliant el valor natural i paisatgístic de la zona.
Aquestes accions són una nova mostra que sumar valor a la costa calera és un de les prioritat per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Un objectiu marcat per les directrius de conservació i protecció del Medi Ambient del Pla de Gestió del Litoral.

"Aquestes actuacions estan emmarcades al Pla de Gestió del Litoral i al POUM . Per tant, des del consistori es duran a terme sempre seguint aquestes directrius . D'aquesta manera aconseguirem una millor gestió de l'espai natural i urbà", va explicar Antoni Montagut, portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

D'altra banda, des del consistori calero s'ha remarcat que aquestes actuacions no tenen res  a veure amb els expedients d'enderroc en zona rústica ja que aquests estan en mans dels jutjats i serà un jutge qui decideixi.


respostes a "Noves millores a la costa en el marc del Pla de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 722,90 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 123
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007