Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El ple aprova un pla de sanejament des d'enguany fins al 2021

07 . Abr, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1614 reproduccions
En una sessió extraordinària, el ple de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va aprovar aquest dijous al vespre un pla de sanejament, en el període 2017-2021. El principal objectiu d'aquest pla és poder-se acollir a la mesura per ampliar el període de carència i amortització del préstec per finançar el pagament a proveïdors.

El consistori calero és un dels que apareix en la relació de la Secretaria General de Finançament Autonòmica i Local que es poden adherir, donat que en la liquidació del pressupost del 2015 van presentar un romanent de tresoreria per despeses generals en signe negatiu.

A la pràctica, permetrà que durant els tres pròxims anys només s'haurà de fer front als interessos d'aquest préstec. A més, amb aquesta aprovació, l'Ajuntament haurà de tancar els comptes del 2021 amb signe positiu en l'estalvi net, en el romanent de tresoreria o en ambdós. De fet, ja ho va fer amb els comptes del passat 2016.


respostes a "El ple aprova un pla de sanejament des d'enguan..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 649,23 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007